toggle menu

Новинки MikroTik, травень 2019

8

MikroTik Newsletter, #2019-5

Зовнішні точки доступу MikroTik wAP ac LTE

У травні 2019 року популярна серія MikroTik wAP поповнилася ще трьома пристроями: потужними дводіапазонними точками доступу 2.4 / 5 GHz wAP ac LTE з двома Gigabit Ethernet портами і підтримкою LTE мереж.

За основу взято всепогодний корпус wAP для роботи як на відкритому повітрі, так і в приміщеннях. Точки доступу здатні витримувати великі навантаження: працюють на базі чотирьох ядерного процесора IPQ-4018 716 МHz і 128 МB оперативної пам'яті. Передбачено два варіанти живлення: через роз'єм живлення постійного струму (10-57V) або за технологією Рое (Passive PoE і 802.3at / af 18-57V).

Доступні три моделі:

obzor-novinki-mikrotik-may-2019-ntema2.jpg (73 KB)

Промислові точки доступу MikroTik LtAP LTE

Серія MikroTik LtAP оновилася за рахунок трьох промислових, спеціально розроблених для транспортних засобів точок доступу з підтримкою LTE мереж і системи супутникової навігації GNSS (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo).

Зберігаючи концепцію популярних LtAP mini LTE, новинки мають безліч поліпшень і доповнень. LtAP LTE оснастили двоядерним процесором MediaTek MT7621 880 MHz і 128 MB оперативної пам'яті для роботи з великими навантаженнями, одним Gigabit Ethernet портом, повнорозмірним USB портом, серійним портом RS232 і вбудованим Wi-Fi модулем 2.4 GHz 802.11 b / g / n з максимальною вихідною потужністю 26 dBm.

Точки доступу поставляються з двома miniPCIe слотами і трьома MiniSIM слотами, пропонуючи безліч варіантів розширення. LtAP - перший продукт компанії MikroTik з можливістю одночасної установки трьох SIM-карт для перемикання між операторами.

Доступно три варіанти живлення LtAP LTE: через Gigabit Ethernet порт PoE in (12-30 V), роз'єм живлення постійного струму і автомобільний роз'єм.

У нашому інтернет-магазині представлені три моделі:

obzor-novinki-mikrotik-may-2019-ntema1.jpg (73 KB)

Wi-Fi міст MikroTik LHG 60G

Лінійка MikroTik LHG поповнилася радіоміст LHG 60G з Gigabit Ethernet портом і встановленим програмним забезпеченням RouterOS L3. Рекомендується спільне використання пристрою в якості CPE з базовими станціями 60 GHz wAP 60Gx3 AP і wAP 60G AP для створення високошвидкісних каналів точка-многоточка на відстані до 800 метрів.

 

obzor-novinki-mikrotik-may-2019-ntema3.jpg (160 KB)

Видеоогляд продуктів MikroTik LTE

Популярний YouTube канал Crosstalk Solutions нещодавно провів практичний відеоогляд продуктів MikroTik LTE з корисними для вас порадами, рекомендаціями і демонструючи, як правильно виконати первинне налаштування та під'єднати зовнішні антени.

Подивитися відеоогляд можна тут: https://youtu.be/qKqCHfS-SeU

obzor-novinki-mikrotik-may-2019-ntema4.jpg (60 KB)

Залиште свій коментар