toggle menu

Комутатори Ubiquiti UniFi: побудова і розширення мережі

8

Який комутатор Ubiquiti UniFi мені підходить?

Комутаторы Ubiquiti UniFi вирішують проблему живлення, підключення та обробки трафіку на всіх ваших пристроях. Оскільки розмір і схема кожного розгортання унікальні, компанія Ubiquiti пропонує кілька різних категорій комутаторів, ретельно розроблених для оптимізації будь-якої мережі в будь-якому середовищі. Зупинимося докладніше на цих категоріях, щоб допомогти вам визначити моделі, які принесуть вам найбільшу користь.

Комутаторы Flex и Lite стильніші, ніж традиційні світчі, тому ви можете розмістити їх в будь-якому місці, не порушуючи декору. Ці комутатори пропонують широкий діапазон пропускної здатності, Uplink швидкості та можливості Power-over-Ethernet (PoE). Крім того, вони відмінно виглядають на стіні або на столі!

obzor_unifi_switch_ntema.jpg (77 KB)

Широковідомі моделі UniFi Switch забезпечують більшу гнучкість висхідного з'єднання і потужності для високошвидкісних мереж з високою щільністю пристроїв. Лінійка UniFi Switch Pro ще більш потужна завдяки поліпшеним оптоволоконним з'єднанням, маршрутизації і опціям PoE.

obzor_unifi_switch_ntema2.jpg (42 KB)

Моделі UniFi Switch Enterprise, які з'являться пізніше в цьому році, стануть ідеальним рішенням для вимогливих розгортань. Ці комутатори призначені для передачі величезної кількості даних і в повній мірі використовують можливості продуктів UniFi 6.

obzor_unifi_switch_ntema3.jpg (50 KB)

Щоб допомогти вам захистити своє корпоративне розгортання, компанія Ubiquiti створила UniFi Switch Mission Critical, який також буде доступний в кінці цього року. Mission Critical - це PoE комутатор з джерелом безперебійного живлення, який забезпечить безперебійну роботу ваших основних пристроїв (та продуктів UniFi Access) під час простоїв і внутрішніх збоїв завдяки потужній внутрішній батареї і роз'ємам для зовнішньої резервної батареї.

obzor_unifi_switch_ntema4.jpg (30 KB)

Детальна інформація про мережу в будь-якому місці та в будь-який час

Оскільки відстеження портів і пристроїв може бути головним болем, компанія Ubiquiti спроєктувала всі свої комутатори з урахуванням можливості індивідуального найменування, блокування і налаштування портів - і все це з вашого додатка UniFi Network. Використовуючи UniFi Network, ви отримаєте інформацію в режимі реального часу, яка допоможе вам оптимізувати розгортання.

obzor_unifi_switch_ntema5.jpg (42 KB)

Ключові мережеві дані також видно на витончених сенсорних екранах, вбудованих в моделі Ubiquiti UniFi PoE Switch, Switch Pro и Switch Enterprise. Ви навіть можете використовувати свій телефон для перегляду накладення доповненої реальності, на якому кожен порт позначається підключеним пристроєм!

obzor_unifi_switch_ntema6.jpg (109 KB)

Подивіться комутатори Ubiquiti в дії

Потужність вашого розгортання залежить від потужності комутаторів, що живлять його, тому вибір правильного комутатора UniFi має вирішальне значення для підвищення продуктивності вашої мережі. Щоб дізнатися більше, подивіться нове відео на YouTube або порівняльну таблицю нижче, щоб отримати більш докладний опис функцій.

obzor_unifi_switch_ntema7.jpg (54 KB)

Виберіть комутатор, який підходить саме вам

obzor_unifi_switch_ntema8.jpg (73 KB)

Залиште свій коментар