toggle menu

MikroTik Newsletter, липень 2019

8

Новинки MikroTik липень 2019

  1. Перший продукт MikroTik з 10G RJ45 Ethernet портами, CRS312-4C + 8XG-RM
  2. PWR-LINE PRO для ще більш швидкого підключення до електромережі
  3. quickMOUNT-X - додаткове кріплення для монтажу на щоглу SXTsq пристроїв
  4. Оновлення CCR r2
  5. Точка доступу SXT Lite5 знята з виробництва

Свитч майбутнього CRS312-4C + 8XG-RM: перший продукт MikroTik з 10G RJ45 Ethernet портами і SFP +

Компанія MikroTik представила новий комутатор CRS312-4C + 8XG-RM - перший продукт з 10G RJ45 Ethernet портами. Крім того, він оснащений 4 комбінованими 10G портами: використовуйте їх для 10G RJ45 Ethernet або 10G SFP +, коли вам необхідно додаткове оптоволоконне з'єднання.

mikrotik-newsletter-july-2019-ntema.jpg (25 KB)

Цей пристрій є практичним рішенням для тих, хто працює з величезними файлами даних і потребує швидкого, потужному підключенні 24/7: мультимедійне виробництво, наукові дослідження, розробка ігор, аналіз великих даних і так далі. CRS312-4C + 8XG-RM має подвійне джерело живлення для резервування - без несподіваних простоїв, коли наближаються терміни. Свитч отримав повнорозмірний USB, консольний порт для конфігурації і корпус для монтажу в стійку 1U - підходить для всіх стандартних стійок.

Для завантаження можна вибрати багатофункціональну операційну систему RouterOS або більш просту, але все ж потужну SwOS. Якщо вам потрібна маршрутизація та інші функції 3-го рівня в вашому CRS світче, використовуйте RouterOS.

Загальна неблокірующіх пропускна здатність CRS312-4C + 8XG-RM становить 120 Gbps, комутаційна ємність - 240 Gbps і швидкість пересилання пакетів 178 Mpps. CRS312-4C + 8XG-RM - створений для професіоналів, але відмінно підходить для всіх!

Розширення мережі: PWR-LINE PRO

PWR-LINE PRO (PL7510Gi) - це інтелектуальний аксесуар для розширення існуючої мережі в місцях, куди не доходить Wi-Fi сигнал або неможливо протягнути кабель. З PWR-LINE PRO ви можете досягти реальної швидкості до 600 Mbps.

mikrotik-newsletter-july-2019-ntema2.jpg (37 KB)

mikrotik-newsletter-july-2019-ntema3.jpg (29 KB)

Підключіть один адаптер PWR-LINE PRO безпосередньо до одного з LAN портів вашого маршрутизатора MikroTik, в другій до будь-якої розетки в вашому приміщенні. Вони будуть безперешкодно з'єднуватися один з одним через лінії електропередачі - тепер у вас є абсолютно стабільне підключення до мережі в тому непростому місці, куди тягнути кабелі було б божевіллям. Ви можете встановити до восьми пристроїв PWR-LINE для подальшої побудови мережі.

PWR-LINE PRO найкраще працює з іншими продуктами серії PL75xx, але також сумісний з PL64xx і PL74xx. Не дозволяйте кабелям вас обмежувати!

quickMOUNT-X - додаткова вісь кріплення для монтажу на щоглу точок доступу SXTsq

Останнім часом збільшився попит на додаткові опції для монтажу на щоглу популярних SXTsq пристроїв. З новим адаптером QM-X ви легко відрегулюєте точку доступу в вертикальному або горизонтальному положенні. Він легкий, простий у використанні, надзвичайно міцний і без дрібних деталей, які можуть зламатися.

mikrotik-newsletter-july-2019-ntema4.jpg (19 KB) mikrotik-newsletter-july-2019-ntema5.jpg (15 KB)

Оновленні лінійки маршрутизаторів Cloud Core Routers r2

Компанія MikroTik продовжує модернізувати лінійку CCR.

Маршрутизатор CCR1016-12S-1S + тепер поставляється з повнорозмірним інтерфейсом USB типу A (замість microUSB) і послідовним портом RJ45 (замість RS232).

Маршрутизатор CCR1036-12G-4S отримав два резервних джерела живлення, повнорозмірний порт USB типу A (замість microUSB), високошвидкісні роз'єм M.2 для зберігання даних і 4 GB вбудованої оперативної пам'яті.

Ціни залишаються колишніми, також не змінюються коди товарів. Модернізовані блоки мають маркування r2 на етикетці в кінці серійного номера.

Тепер все 16-ядерні і 36-ядерні маршрутизатори Cloud Core поставляються з двома резервними блоками живлення, повнорозмірним USB портом і вбудованою оперативною пам'яттю.

Точка доступа SXT Lite5 знята з виробництва

SXT Lite5 (RBSXT5nDr2) більше не випускається. Прямий заміною є більш дешева і компактна точка доступу SXTsq Lite5 (RBSXTsq5nD).

Залиште свій коментар