toggle menu

MikroTik Newsletter, випуск 91, вересень 2019

8

Новинки MikroTik, вересень 2019

Продовжуємо знайомити вас c новинками компанії MikroTik. У вересні 2019 очікуємо:

  1. Wi-Fi роутер RBD25G-5HPacQD2HPnD і LTE 6 роутер RBD25GR-5HPacQD2HPnD & R11e-LTE6
  2. Точка доступу RBMQS
  3. MikroTik LoRa
  4. Зовнішній корпус для Ethernet репитеров GPeR
  5. Зниження цін на продукти CWDM

Audience - роутер для тих, хто цінує красу і функціональність

Audience - це трьохдіапазонний (2.4 GHz і високий + низький діапазон частот 5 GHz) домашній Wi-Fi роутер з підтримкою LTE і технології mesh. Якщо вам потрібен Wi-Fi у великому будинку зі всілякими перешкодами, підключіть кілька пристроїв Audience - одним натисканням кнопки вони синхронізуються і створять єдину Wi-Fi мережу, яка покриє всі приміщення. Для початкової настройки завантажте додаток MikroTik для iOS або Android, воно підключиться до маршрутизатора і проведе вас через процес швидкого налаштування.

newsletter-september-2019.jpg (40 KB)

Планується випуск двох моделей:

  • Audience (код товару RBD25G-5HPacQD2HPnD, модель WiFi)
  • Audience LTE6 kit (код товару RBD25GR-5HPacQD2HPnD & R11e-LTE6, модель WiFi + LTE)

Модель Wi-Fi очікується найближчим часом, модель Wi-Fi + LTE вийде через пару місяців. Audience LTE6 стане першим продуктом компанії MikroTik з модемом LTE категорії 6, здатним працювати на швидкості до 300 Mbps і агрегувати несучі.

MQS - найкращий  друг системного адміністратора

Mobile Quick Setup (RBMQS) - це інструмент з базовими функціями бездротової точки доступу, який дозволить вам управляти Ethernet обладнанням (без радиомодуля Wi-Fi) зі свого смартфона.

newsletter-september-2019-1.jpg (15 KB)

MQS можна живити від портативного зарядного пристрою або зарядного пристрою USB. Передбачено Ethernet порт з PoE для живлення ваших пристроїв - вам навіть не потрібно електрику на місці для обслуговування, діагностики або Netinstall. Носіть MQS в кишені для безпечної і простий роботи в будь-якому місці.

  • Домашня точка доступу для обмежених клієнтів і PoE інжектор для пристроїв потужністю до 7 W
  • Установка CPE, тестування пропускної здатності і настройка за допомогою зарядного пристрою USB і точки доступу MQS для підключення смартфона, планшета або ноутбука
  • Підключення Eth або Eth / PoE пристрої до MQS в режимі Wi-Fi клієнта для управління
  • Портативна точка доступу

Пристрої  MikroTik LoRa - Інтернет речей  ще ніколи не був таким доступним

R11e-LoRa8 / R11e-LoRa9 - це концентраторних mini PCIe карта для LoRaWAN шлюзу з Semtech SX1301 чіпсетом. Карта забезпечує LoRaWAN підключення для будь-якого продукту MikroTik з mPCIe слотом з підключеними USB лініями.

newsletter-september-2019-2.jpg (23 KB)

Завдяки підтримці 8 різних каналів, функції Listen Before Talk (LBT) і спектрального сканування цей продукт вразить вас своєю привабливою ціною.

wAP LoRa8 kit (RBwAPR-2nD & R11e-LoRa8) і wAP LoRa9 kit (RBwAPR-2nD & R11e-LoRa9) представляють собою готове рішення для використання LoRaWAN шлюзу. Продукти містять попередньо встановлений сервер пересилання пакетів UDP для будь-яких загальнодоступних або приватних серверів LoRa і зовнішню захищену від негоди бездротову точку доступу з інтерфейсом Wi-Fi 2.4 GHz і Ethernet портом, які можна використовувати в якості бекенда.

newsletter-september-2019-3.jpg (25 KB)

R11e-LoRa8 and wAP LoRa8 kit підтримує частоту 863-870 MHz, яка використовується в Європі, Росії, Індії.

R11e-LoRa9 and wAP LoRa9 підтримує частоту 902-928 MHz, яка використовується в США, Канаді, Мексиці, Австралії, Бразилії, багатьох країнах Азії.

Ви можете використовувати внутрішню антену 2 dBi або підключити зовнішню антену. Для додаткового покриття мережі передбачений комплект LoRa Antenna kit (код товару TOF-0809-7V-S1): всенаправленная антена 6.5 dBi для 824-960 MHz, SMA кабель довжиною 1 м і механічний держатель для швидкого і зручного кріплення на щоглі. Продукти будуть випущені протягом наступних декількох місяців.

Зовнішній  корпус для блоків GPeR

GPeR-IP67 - надійний і недорогий корпус для зовнішнього монтажу Ethernet репитеров GPeR на стіну або щоглу. Незважаючи на назву, ретельне тестування показало, що в реальному житті корпус має ступінь захисту IP68 із захистом від занурення в воду, а також від пилу. Зовнішній корпус для GPeR підійде для безпечного розширення Ethernet мережі в шахтах, печерах, шахтах технічного обслуговування або на відкритому повітрі.

newsletter-september-2019-4.jpg (11 KB)

Пониження  цін на CWDM пристрої

Технологія CWDM дозволяє об'єднувати до восьми оптоволоконних ліній в одну, що спрощує і знижує вартість оптоволоконних установок на великі відстані. Крім того, модулі SFP можна використовувати без мультиплексорів CWDM-MUX8A = C2.

  • CWDM-MUX8A = C2, 8-портовий модуль CWDM MUX / DEMUX (підтримує як SFP, так і SFP +)
  • CWDM-CHASSIS-2 = C2, кронштейн для монтажу в стійку 1U (для двох CWDM-MUX8A = C2)
  • Вісім різних модулів SFP CWDM (1.25G, одномодовий, відстань 40 км, DDM з роз'ємом LC, діапазон 1470-1610 нм)
  • Вісім різних модулів SFP + CWDM (10G, одномодовий, відстань 10 км, DDM з роз'ємом LC, діапазон 1470-1610 нм)

Залиште свій коментар