toggle menu

MikroTik Newsletter, випуск 94, лютий - березень 2020

8

Новини MikroTik, лютий - березень 2020

У цьому випуску:

  • CRS354-48P-4S+2Q+RM - 48- портовий чемпіон, якого ви так довго чекали;
  • netPower 15FR - 16- портовий реверсивний POE світч в зовнішньому корпусі;
  • Chateau CAT12 - представляємо відмінну домашню точку доступу з підтримкою LTE

CRS354-48P-4S+2Q+RM: 48- портовий PoE світч стане гідним поповненням будь-якої серверної, навіть з 40-гігабітними пристроями!

mikrotik-newsletter-vypusk-94-fevral-2020-ntema1.jpg (36 KB)

Якщо ви шукайте один-єдиний світч, який підніме вашу мережу на новий рівень без божевільних витрат, то ваші пошуки закінчені. Новий CRS354-48P-4S+2Q+RM – ефективне і багатофункціональне рішення для «рекових» шаф в найвимогливіших проектах. На відміну від багатьох інших комутаторів, продукт випущений з урахуванням вимог системних адміністраторів.

Цей потужний світч має 48 x 1G RJ45 портів і 4 x 10G SFP+ портів. Також є 2 x 40G QSFP+ порта для надшвидких оптоволоконних підключень або зв'язку з іншими 40-гігабітними пристроями.

Всі 48 Ethernet портів пропонують різні варіанти вихідної потужності: Passive PoE, PoE низької напруги, 802.3af / at (тип 1 «PoE» / тип 2 «PoE +») з автовизначенням, що робить цей комутатор найпростішим рішенням для живлення навіть найпотужнішого обладнання. Також передбачені потужне джерело живлення на 750W і спеціальний кронштейн для зручного управління кабелем.

Неблокуюча пропускна здатність – 168 Gbps, пропускна спроможність – 336 Gbps, швидкість роботи комутаційної матриці – 235 Mpps.

netPower 15FR: вуличний 18-портовий комутатор з 15 реверсивними PoE і SFP портами. Скорочуйте витрати, а не швидкість - вибирайте GPEN замість GPON!

mikrotik-newsletter-vypusk-94-fevral-2020-ntema2.jpg (31 KB) mikrotik-newsletter-vypusk-94-fevral-2020-ntema3.jpg (33 KB)

              

З комутатором netPower 15FR (CRS318-1Fi-15Fr-2S-OUT) ви можете забути про дорогі базові станції GPON і оптичні спліттера. Цей світч є частиною концепції GPEN - покликаний, використовувати переваги Ethernet, забезпечувати швидкість і універсальність оптоволоконних мереж.

Це простий у розгортанні, недорогий спосіб підключення до мережі інтернет в багатоквартирних будинках для будь-якого інтернет-провайдера. Для підключення до оптики передбачені два SFP порти. Зовнішній корпус дозволяє встановлювати пристрій в будь-яких місцях - на вологих горищах, в ліфтових шахтах і на різних опорах з використанням хомутів.

Вам не потрібно турбуватися про варіанти живлення на горищі або в підсобному приміщенні - NetPower 15FR володіє 15 реверсивними PoE портами. Залежно від ваших налаштувань, NetPower може отримувати необхідну потужність навіть від одного клієнта! Інший Ethernet порт має PoE-out - ви можете використовувати його для живлення агрегованих з'єднань, наприклад,

Вам не потрібно турбуватися про варіанти живлення на горищі або в підсобному приміщенні - NetPower 15FR володіє 15 реверсивними PoE портами. Залежно від ваших налаштувань, NetPower може отримувати необхідну потужність навіть від одного клієнта! Інший Ethernet порт має PoE-out - ви можете використовувати його для живлення агрегованих з'єднань, наприклад, Wireless Wire Dish або камер відеоспостереження.

Неблокуючи пропускну здатність становить 3.6 Gbps, комутаційна здатність - 7.2 Gbps і швидкість обробки пакетів досягає 5.4 Mpps.

Chateau CAT12: роутер, який порадує їх всіх - представляємо відмінну домашню точку доступу з підтримкою LTE       

mikrotik-newsletter-vypusk-94-fevral-2020-ntema5.jpg (13 KB)

Подивимося правді в очі - більшість стандартних точок доступу не задовольняють надзвичайно різноманітні вимоги клієнтів - їм або не вистачає функцій і швидкості, або вони занадто дорогі, або дивно виглядають. Компанія MikroTik врахувала всі аспекти, які важливі для більшості домашніх користувачів, і створила пристрій, який порадує всіх - це лінійка MikroTik Chateau.

Chateau LTE12 (RBD53G-5HacD2HnD-TC&EG12-EA) з попередньо встановленою операційною системою RouterOS 7.0- це високошвидкісна двухдиапазонна домашня точка доступу з LTE модемом CAT12 для швидкісного Інтернету в будь-якому місці і в будь-який час. Але LTE модем CAT12 - не єдине - Chateau оснащена 5 Gigabit Ethernet портами, повнорозмірним USB портом і 4 потужними (4x4 MIMO-сумісними) інтегрованими антенами. Також для посилення сигналу можна підключити 2 зовнішні LTE антени (не включені).

LTE модем CAT12 з триполосною агрегаціею несучих частот (для передачі даних використовуються три смуги частот одночасно) збільшує швидкість в режимі Downlink до 600 Mbps і до 150 Mbps в режимі Uplink. Це величезна перевага, гнучкість і результативність в міських людних місцях з безліччю LTE користувачів і більш висока ефективність в місцях зі слабким сигналом в сільській місцевості. Залежно від провайдера, швидкість інтернету в сільській місцевості подвоюється після переходу на стандарт LTE CAT12, тому немає необхідності чекати розширення кабельної мережі.

Потужний двухканальний двухдиапазонний бездротовий зв'язок 2.4 / 5 GHz для одночасного покриття, вирішує більшість проблем з перешкодами в багатолюднюму середовищі. Наприклад, клієнт може одночасно використовувати канал 2.4 GHz для всіх побутових мобільних пристроїв і зарезервувати канал 5 GHz для задач, чутливих до втрати пакетів, таких як потокове відео високої якості.

Не тільки фірмове програмне забезпечення RouterOS поставляється з надійними опціями безпеки, MikroTik також фокусується на безпеці виробництва. Аутсорсинг не використовується, кожен пристрій збирається у власних помешканнях, і всі компоненти поставляються відомими, надійними партнерами, такими як Qualcomm. Компанія MikroTik дотримується європейського законодавства і докладає всіх зусиль, щоб забезпечити повне дотримання всіх необхідних вимог безпеки.

Залиште свій коментар