toggle menu

MikroTik Newsletter, випуск 96, червень 2020

8

Новинки MikroTik, червень 2020

У цьому випуску:

netPower 16P (CRS318-16P-2S+OUT): всепогодний 18-портовый комутатор з 16 Gigabit Ethernet PoE Out портами и 2 SFP+ портами. Підключайте всі ваші точки доступу та камери в любому місці!

mikrotik-newsletter-vypusk-96-june-2020-ntema1.jpg (52 KB) mikrotik-newsletter-vypusk-96-june-2020-ntema2.jpg (30 KB)

Організувати живлення декількох точок доступу або IP-камер та декількох каналів зв'язку на висоті стало простіше. Є просте рішення для складного завдання. PoE комутатор для зовнішнього розміщення netPower 16P оснащений 16 Gigabit Ethernet PoE Out портами для подачі живлення на сумісні пристрої та двома портами SFP для оптоволоконних каналів 10G. Його міцний і компактний всепогодний корпус дозволяє встановлювати світч в будь-яких умовах - на вологих горищах, в ліфтових шахтах, а також на щоглах і стовпах з використанням хомутів.

Неблокуюча пропускна здатність становить 36 Gbps, комутаційна здатність - 72 Gbps і швидкість обробки пакетів досягає 53.6 Mpps.

Зовнішня LTE точка доступу LDF LTE6 kit - залишайтеся на зв'язку, де б ви не знаходилися

mikrotik-newsletter-vypusk-96-june-2020-ntema4.jpg (22 KB) mikrotik-newsletter-vypusk-96-june-2020-ntema3.jpg (25 KB)

LDF LTE6 kit (RBLDFR&R11e-LTE6) - це пристрій для найвіддаленіших місць в зоні покриття стільникового зв'язку. Прикріпіть його до будь-якої супутникової антени, і тарілка буде служити відбивачем, значно посилюючи сигнал. Використовуючи великі офсетні антени, можна підвищити коефіцієнт підсилення до 30 dBi або більше. Це означає, що підключення до Інтернету можливо навіть в тих місцях, де у вас зазвичай не було б мобільного зв'язку взагалі. Шторм також не є проблемою - завдяки міцному корпусу з класом захисту IP68, точка доступу LDF LTE6 стійка до пилу, бруду і піску, а також тимчасового занурення у воду.

LDF LTE6 оснащена модемом CAT6 LTE, який забезпечує агрегацію несучих і дозволяє пристрою використовувати кілька смуг одночасно. Величезна перевага для місць з безліччю LTE користувачів і більш висока ефективність в місцях зі слабким сигналом в сільській місцевості, де швидкість інтернету після переходу на стандарт LTE CAT6 зазвичай подвоюється.

LDF LTE6 kit неодмінно порадує вас компактністю, невисокою ціною, а також швидким і простим розгортанням.

Інтелектуальний інжектор живлення GPEN21

mikrotik-newsletter-vypusk-96-june-2020-ntema5.jpg (28 KB)

GPEN21 використовується в якості удосконаленого програмно-керованого репітера. Він здатний не тільки подавати PoE живлення на ваші пристрої з uplink інтерфейсами, він також надає ряд корисних програмних функцій, таких як управління інтерфейсами і моніторинг, виявлення несправностей GPEN каналу, підтримка VLAN, створення SNMP звітів, базове формування трафіку.

Інтелектуальний інжектор живлення оснащений 2 Gigabit Ethernet портами і SFP портом для оптоволоконного підключення. GPEN21 використовується для живлення оптичних модулів в uplink підключеннях до провайдерів або для передачі PoE в uplink Ethernet підключення до провайдерів (з продуктами GPER і/або NetPower).

Інжектор монтується на стіну або розміщується в комунікаційній шафі. Ethernet кабель прокладається або безпосередньо через його нижній отвір для кабелю, або в стіні (бажано).

Більш докладно про концепцію MikroTik GPEN (Gigabit Passive Ethernet Network) ми вже писали.

Wireless Wire nRAY - суперкомпактний безпровідний міст 60 GHz зі швидкістю інтернета 2 Gbps на відстані більше 1.5 км

mikrotik-newsletter-vypusk-96-june-2020-ntema6.jpg (32 KB)

Представляємо краще на сьогодні рішення точка-точка 60 GHz, що працює за принципом Plag&Play - Wireless Wire nRAY! Комплект з двох попередньо налаштованих пристроїв забезпечує безпечне бездротове з'єднання з AES шифруванням.

Він легко долає відстань 1500 метрів і досягає швидкості на рівні оптоволоконних мереж. Завдяки новітнім антенним технологіям цей пристрій дуже компактний, але ще більш довговічний, ніж його попередники.

Новий форм-фактор був розроблений з урахуванням засніжених ділянок - вам не потрібно турбуватися про застряглі величезні шматки снігу і возитися з сигналом. Завдяки своїм розмірам і формі, nRAY також привертає менше уваги. Використовуючи спеціальні точні регулювальні гвинти, можна домогтися ідеального вирівнювання.

Частота 60 GHz не залежить від переповненого бездротового спектра, тому ви можете насолоджуватися плавним з'єднанням навіть в жвавому міському середовищі. Потужний двоядерний процесор, який працює на частоті 1 GHz, забезпечує достатню пропускну здатність дротового зв'язку практично для всіх розмірів пакетів. Пристрої попередньо налаштовані для автоматичного підключення, просто наведіть їх один на одний і включіть!

У комплекті передбачені джерела живлення, PoE інжектори і зручне прецизійне кріплення для більш простого вирівнювання - nRAY solidMOUNT. Це вдосконалений металевий адаптер для встановлення на стовпі, який дозволяє регулювати пристрої як вертикально, так і горизонтально.

Залиште свій коментар