toggle menu

MikroTik Newsletter, випуск 97, вересень 2020. Частина 2

8

Новинки MikroTik, вересень 2020

У цьому випуску:

  • hAP ac³
  • CSS610-8G-2S+IN
  • mANTBox 52 15s

hAP ac³: новий стандарт Wi-Fi роутерів для дому

Нескінченні пошуки ідеального роутера і перегляди безлічі оглядів і специфікацій позаду! Перед вами - доступний за ціною домашній пристрій удома з усіма необхідними функціями, які можуть вам знадобитися в найближчі роки.

Ваш старий роутер безуспішно намагається дістатися до кожного куточка вашого будинку? Що ж, забудьте про це! Відтепер тільки надійне і стабільне Wi-Fi з'єднання в кожній кімнаті!

mikrotik_newsletter_09_2020_part2_ntema3.jpg (56 KB)

MikroTik hAP ac³ - двохдіапазонний безпровідний маршрутизатор з 5 Gigabit Ethernet портами і зовнішніми знімними всеспрямованими антенами з коефіцієнтом підсилення 3 dBi на частоті 2.4 GHz і 5.5 dBi в діапазоні 5 GHz для більшого покриття. Встановлюється пристрій вертикально або горизонтально.

mikrotik_newsletter_09_2020_part2_ntema1.jpg (48 KB)

MikroTik hAP ac³ безумовно задовольнить запити навіть самих великих і вимогливих домашніх господарств: 5 Gigabit Ethernet портів, 256 MB оперативної пам'яті, чотирьохядерний процесор, 128 MB NAND пам'яті для зберігання даних, повнорозмірний USB порт, підтримка Passive PoE для подачі живлення на роутер (PoE in - Ether1) і живлення сумісних підключених пристроїв (PoE out - Ether5).

mikrotik_newsletter_09_2020_part2_ntema2.png (32 KB)

RouterOS - виняткова універсальність

Запустіть безпечний VPN з офісу прямо в будинок, включіть батьківський контроль, якість обслуговування (пріоритизація трафіку для певних потреб, наприклад потокова передача), особливі правила брандмауера, апаратне прискорення IPsec, VLAN, DHCP, повідомлення по електронній пошті або SMS ...

За допомогою сценаріїв RouterOS можна багато автоматизувати:

  • змінювати черги в залежності від використання смуги пропускання;
  • складні тригерні повідомлення, такі як «Ваша пропускна здатність досягла X за Y хвилин!»
  • резервне копіювання та налаштування додаткових пристроїв і багато іншого!

Ви подумали - RouterOS зробила. Можна встановити RouterOS на ПК або віртуальну машину для ще більшої кількості мережевих експериментів! Також доступний безкоштовний зручний інструмент для централізованого управління всіма вашими безпровідними пристроями MikroTik - CAPsMAN. На відміну від традиційного програмного забезпечення контролера, CAPsMAN не вимагає для роботи окремого пристрою, він може використовувати будь-який існуючий пристрій RouterOS у вашій мережі.

CSS610-8G-2S+IN: портативний, потужний і надзвичайно бюджетний мережевий комутатор

Комутатор MikroTik Cloud Smart Switch 610-8G-2S+IN - це відповідь на постійно зростаючу потребу в більшій потужності в невеликому і простому корпусі. Постачається з полегшеною операційною системою SwOS, яку легко налаштувати через веб-браузер. Надає всі основні функції керованого комутатора і багато іншого: можна управляти переадресацією портів, широкомовним штормом, застосовувати MAC фільтри, налаштовувати VLAN, віддзеркалювати трафік, застосовувати обмеження смуги пропускання і навіть налаштовувати деякі поля MAC і IP заголовків.

mikrotik_newsletter_09_2020_part2_ntema4.jpg (62 KB)

Незважаючи на компактний розмір, світч забезпечує серйозну продуктивність: неблокуюча пропускна здатність становить 28 Gbps, комутаційна здатність - 56 Gbps і швидкість обробки пакетів досягає 41.7 Mpps.

mikrotik_newsletter_09_2020_part2_ntema5.jpg (55 KB)

mANTBox 52 15s: потужна двохдіапазонна 2.4/5 GHz базова станція для парків, стадіонів, таборів

Керуєте зовнішньою бездротовою мережею з безліччю точок доступу і пристроїв CPE? Тоді MikroTik mANTBox 52 15s для вас - потужні вбудовані антени, приголомшливі можливості підключення і багато іншого!

mikrotik_newsletter_09_2020_part2_ntema8.jpg (46 KB)

Створення ефективного з'єднання точка-багатоточка на відстані до 20 км - непросте, але вирішуване завдання: mANTBox 52 15s добре працює в будь-яких системах PtMP. Можливість двохдіапазонного бездротового зв'язку дозволяє одночасно використовувати пристрої 2.4 і 5 GHz. Є Gigabit Ethernet порт і SFP слот для оптоволоконних з'єднань.

mikrotik_newsletter_09_2020_part2_ntema6.jpg (32 KB) mikrotik_newsletter_09_2020_part2_ntema9.jpg (14 KB)

З mANTBox 52 15s не потрібно турбуватися про параметри живлення - пристрій підтримує стандарт 802.3af/at PoE in. Комплект включає Gigabit PoE інжектор і стандартний адаптер живлення постійного струму.

256 MB оперативної пам'яті і чотирьохядерний процесор забезпечують високу продуктивність пристрою навіть при максимальних навантаженнях. Наприклад, mANTBox 52 15s без проблем забезпечить розвантаження обладнання IPsec.

У комплект mANTBox включено все необхідне: Gigabit PoE інжектор, адаптер живлення, хомут і комплект кріплень, а також MikroTik quickMOUNT pro. Цей вдосконалений адаптер для настінного монтажу дозволяє повертати антену на 140° як по горизонталі, так і по вертикалі. QuickMOUNT pro дозволяє точно налаштувати вирівнювання антени за допомогою вбудованої градуйованої шкали.

 

Залиште свій коментар