toggle menu

Налаштування Zycoo EX16S

8

Налаштування VoIP шлюзу Zycco EX16S через IP ATC Zycоo CooVox

1. EX16S и IP ATC знаходяться в одній LAN мережі

Zycoo EX16 прошивка V2.8
IP ATC Zycoo CooVox прошивка V3.2.0

Підключіть WAN порт EX16 до мережного комутатора для IP АТС. Можна підключити WAN або LAN порт, вибравши інтерфейс, як показано на фото, але рекомендуємо використовувати WAN порт. Якщо ви хочете використовувати порт локальної мережі IP АТС, виберіть порт локальної мережі, а також вручну додайте поле EX16 замість сканування, в іншому випадку, можливо, він не зможе активуватися.

nastroika-zycoo-ex16-ntema1-1.jpg (17 KB)

**11 для IP LAN порту
**12 для IP WAN порту
**13 для номера розширення

Щоб налаштувати VoIP шлюз Zycco EX16S з IP ATC Zycoo серії CooVox-V3, необхідно переконатися, що системи IP ATC і EX16S розгорнуті в одній локальній мережі. За замовчуванням EX16S знаходиться в режимі DHCP мережі, вам не потрібно налаштовувати параметри мережі. Якщо у вас не включений DHCP, ви можете підключити аналоговий телефон до будь-якого з FXS портів EX16S. Наберіть ** 14, щоб встановити мережевий режим, потім наберіть ** 15, щоб встановити дійсний IP адреса.

Меню: Telphony>Extensions>Expansion Box

Після запуску EX16S натисніть кнопку Scan, щоб відкрити блок розширення EX16S у вашій локальній мережі. Це займе кілька секунд, будь ласка, дочекайтеся закінчення процесу. Виявлений EX16S буде вказано як на скріншоті нижче.

nastroika-zycoo-ex16-ntema.jpg (18 KB)

Статус виявленого EX16S буде Unconfigured, щоб налаштувати його, натисніть на кнопку  nastroika-zycoo-ex16-ntema1.jpg (1 KB)

nastroika-zycoo-ex16-ntema3.jpg (36 KB)

  • В поле ExBox Name змініть ім'я за замовчуванням, якщо кілька систем EX16S підкоряються одній і тій же системою IP ATC.
    Input Volume і Output Volume встановлюють гучність вхідного і вихідного викликів на каналах FXS. Чи не налаштовуйте їх, якщо не існує проблеми з гучністю на аналогових телефонах, підключених до EX16S.
  • Параметр ExBox Send Key встановлює ключ відправки для аналогових телефонів, підключених до EX16S, за замовчуванням він збігається з IP телефонами, які використовують # в якості ключа відправки.
  • Echo Cancellation допомагає зменшити ехо-сигнал від аналогових телефонів, підключених до EX16S.
  • Кнопка Auto Fill використовується для автоматичного розподілу додаткових номерів на 16 FXS портів (аналогових телефонів). Вам потрібно вибрати перший порт і встановити початковий додатковий номер, а потім натиснути кнопку Auto Fill, щоб розподілити додаткові номери по черзі для інших 15 портів. Якщо ви не встановили початковий додатковий номер для першого порту, при натисканні на кнопку Auto Fill будуть заповнюватися додаткові номери з першого додаткового номера системи IP ATC.

Увага!
Переконайтеся, що є достатньо доступних додаткових номерів з номера, призначеного першого порту, в іншому випадку вам доведеться створити додаткові додаткові номери перед налаштуванням EX16S. Після завершення налаштування натисніть на кнопку Submit, щоб зберегти настройки.

nastroika-zycoo-ex16-ntema4.jpg (18 KB)

Потім встановіть прапорець для налаштованого EX16S і натисніть кнопку Activate, щоб поширити конфігурації на EX16S і зробити їх ефективними. Весь процес займе кілька секунд, і пристрій буде готове для телефонних дзвінків.

Увага!
Наступні параметри EX16S, які перейшли від системи IP ATC CooVox-V2, вам не потрібно налаштовувати:

  • Коди функцій
  • Система голосових підказок мови
  • Тональна зона
  • Часовий пояс

На сторінці Dash Board ви також можете перевірити стан EX16S при вході в веб-інтерфейс IP АТС.

nastroika-zycoo-ex16-ntema5.jpg (7 KB)

Натиснувши на IP адресу EX16S, ви можете відкрити його веб-інтерфейс для управління і настройки, якщо це необхідно. Для отримання додаткової інформації про модулі розширення EX16S, будь ласка, зверніться до керівництва користувача EX16S (https://www.zycoo.com/downloads/) або відвідайте веб-сайт (https://www.zycoo.com).

2. Zycoo EX16S и IP ATC CooVox знаходятся у різних місцях

nastroika-zycoo-ex16-ntema6.jpg (39 KB)

Server Address: це ваш адреса віддаленого доступу IP ATC, в цьому прикладі використаний проксі-сервер Zycoo.

Далі скачайте файл конфігурації:

nastroika-zycoo-ex16-ntema7.jpg (31 KB)

Завантажте конфиг на пристрій EX16, і все готово.

nastroika-zycoo-ex16-ntema8.jpg (28 KB)

Залиште свій коментар