toggle menu

Оновлена лінійка тепловізійних прицілів та насадок HikMicro THUNDER 2.0

8

Оновлена серія тепловізорів HikMicro THUNDER 2.0

HikMicro представляє THUNDER 2.0 з оновленим дизайном та просунутими функціями

hikmicro-news-thunder-2-0_4.jpg (39 KB)

Компанія HikMicro, провідний постачальник тепловізійного обладнання та рішень, знову змінює гру, представляючи серію THUNDER 2.0, призначену як для досвідчених, так і для користувачів-початківців. Порівняно з серією THUNDER 1.0, останні інновації компанії допоможуть користувачам залишатися в грі, як ніколи раніше, незалежно від того, чи використовують вони приціл або насадку.

Серія THUNDER 2.0 охоплює новий дизайн ручки фокусування, збільшений час автономної роботи та теплову чутливість NETD<20 мК, а також кілька конфігурацій екрана, новий користувацький інтерфейс зі швидким меню, новий адаптер для використання з насадками та підтримку мікрофонів лінійки Pro.

Серія THUNDER 2.0 Scope & Clip-on

hikmicro-news-thunder-2-0_1.JPG (45 KB)

Завдяки високій тепловій чутливості та надпотужній камері обидві серії забезпечують ідеальне розпізнавання деталей за різних погодних і світлових умов.

За NETD<20mK навіть найдрібніші деталі об'єктів і фону можуть бути легко та чітко розпізнані, при цьому погодні та світлові умови враховуються завдяки технологічним досягненням HikMicro. Потужна тепловізійна камера також створює бездоганні зображення, що стало можливим завдяки тепловому детектору з роздільною здатністю до 640x512, OLED-дисплею 1024x768 і об'єктиву F1.0.

Нова конструкція ручки фокусування замінює кільце фокусування попередніх моделей, покращуючи ергономіку використання для користувачів, а конструкція з магнієвого сплаву дає змогу THUNDER 2.0 бути легким і компактним, з поліпшеною стабільністю, що сприяє тривалому використанню. Нові продукти також легше монтувати і демонтувати, крім того, підтримується різьблення M52*0.75 з адаптерами сторонніх виробників.

Користувачі зможуть насолодитися потужною роботою від акумулятора: новий акумуляторний блок HikMicro забезпечує 10 годин безперервної роботи. Оскільки він також є змінним і перезаряджається, можна не боятися втратити ціль під час використання додаткових батарей, а робота в умовах низьких температур також не стане проблемою.

Що стосується програмного забезпечення, то абсолютно новий користувальницький інтерфейс і зручне швидке меню забезпечують легкий доступ до популярних функцій, а регулювання яскравості й тональності дають змогу користувачам знайти оптимальний баланс для комфортного перегляду. Кілька профілів сітки (для прицілу) і обнулення (для насадки) - інші способи персоналізації використання. У певних ситуаціях відео- та аудіозапис THUNDER 2.0, що активується під час віддачі, стане в пригоді, щоб закарбувати ідеальний кадр, а автоматичний зворотний відлік часу калібрування забезпечить спокій, не заважаючи грі.

hikmicro-news-thunder-2-0_3.JPG (26 KB)

Додаткова інформація: тепловізійні насадки HikMicro THUNDER 2.0 Clip-on та тепловізійні приціли THUNDER 2.0 Scope.

Залиште свій коментар