toggle menu

Огляд некерованих PoE комутаторів Netsodis 802.3af/at

8

Некеровані РоЕ комутатори Netsodis призначені для побудови мереж передачі даних з харчуванням за технологією Рое 802.3af / at. Вони прості в управлінні і інсталяції, так як мають функції некерованою комутації. Це полегшує їх застосування в будь-яких умовах, коли не потрібно заглиблюватися в налаштування і управління мережею

Некеровані PoE свитчи Netsodis (PS210, PS211G, PS505, PS505V, PS510) автоматично визначають і подають живлення підключеним пристроям (точки бездротового доступу, IP-телефони, IP-камери; комп'ютери, принтери, мережні сховища даних) на основі сертифікованого стандарту PoE 802.3af / at 48V. Живленння по кручений парі скорочує час і вартість установки мережевих пристроїв.

Автоматичне визначення типу кабелю і швидкості підключення

Підтримка автоматичного визначення полярності MDI / MDIX на всіх портах виключає необхідність використання кросових кабелів при підключенні до іншого комутатора або концентратора.

Функція автоузгодження на кожному порту дозволяє визначити швидкість підключення до мережних пристроїв (10, 100, 1000 Мбіт / с) і виконати інтелектуальну настройку для отримання оптимальної сумісності і продуктивності. При підключенні пристрою, сумісного зі стандартом РоЕ 802.3 af / at, що подається на нього живленням буде автоматично регулюватися відповідно до характеристиками пристрою.

Режими комутації

Завдяки неблокуючій  архітектурі комутації свитчи фільтрують і пересилають пакети даних на повній швидкості, забезпечуючи максимальну пропускну здатність. Управління потоком 802.3x для режиму Full Duplex і ефективне засунений для режиму Half Duplex оптимізує трафік і перешкоджає перевантажень.

Світлодіодні індикатори

РоЕ свитчи оснащені індикаторами діагностики, які відображають статус і активність сполуки, дозволяючи швидко виявити і вирішити проблеми, що виникають в мережі.

Сфера застосування

Технологія PoE скорочує витрати на додаткове підведення кабелю живлення і дає можливість розміщувати мережеве обладнання в будь-яких важкодоступних місцях незалежно від розташування електричних розеток.

Поєднуючи в собі переваги використання технології PoE, простоту експлуатації та якісне виконання, некеровані комутатори Netsodis стануть відмінним вибором для підключення PoE-сумісних пристроїв до офісної або домашньої мережі.

Простота використання

  • Установка Plug & Play
  • Режими напів- і повного дуплексу для швидкостей Ethernet / Fast Ethernet / Gigabit Ethernet
  • Управління потоком IEEE 802.3x

Порівняльна таблиця характеристик некерованих РоЕ комутаторів Netsodis

obzor-netsodis-poe-switch2.jpg (296 KB)

Залиште свій коментар