toggle menu

Перший тепловізійний приціл InfiRay з подвійним полем зору та інші продукти преміум-класу

8

Нові серії тепловізорів компанії InfiRay Outdoor 2023

Тепловізійний приціл з подвійним полем зору InfiRay RICO RH50 PRO

infiray_nl_2023_rico_rh50pro_review.JPG (90 KB)

Завдяки інноваційним технологіям та глибшому розумінню потреб клієнтів компанія InfiRay Outdoor випустила найдосконаліший тепловізійний приціл з подвійним полем зору (FOV), доступний на комерційному ринку — InfiRay RICO RH50PRO. Це дає можливість швидко перемикатися між широким полем зору для виявлення і вузьким полем зору для ідентифікації мети. 2-кратне підвищення оптичного збільшення досягається інтуїтивно зрозумілим поворотом кільця зуму і підтримує 100-відсоткове вихідне дозвіл сенсора.

Новий тепловізійний приціл InfiRay RICO RH50PRO успішно вирішує два завдання: зберігає фокусування зображення та нульове положення прицільної сітки після перемикання поля зору. Поділ ручки фокусування об'єктива та кільця масштабування забезпечує плавне перемикання поля зору. Зображення залишається чітким після перемикання поля зору, немає необхідності повторного фокусування. Після завершення обнулення одного поля зору прицільна сітка автоматично калібрується в нульове положення для іншого поля зору.

Нові серії тепловізійних монокулярів

infiray_nl_2023_thermal_monocular_review.jpg (82 KB)

  • Серія FINDER з вбудованим лазерним далекоміром (LRF) представлена моделями з роздільною здатністю детектора 384 та 640 пікселів
  • Серія EYE III включає моделі з роздільною здатністю детектора 384 та 640 пікселів
  • Серія AFFO начального рівня з об'єктивом 9 мм, 13 мм, 19 мм та 25 мм
  • Серія UNIQUE представлена моделями з роздільною здатністю детектора 640 з об'єктивом 35 мм та 50 мм

Серія тепловізійних прицілів/насадок InfiRay HYBRID

infiray_nl_2023_hybrid_review.jpg (110 KB)

Варто зазначити, що тепловізори InfiRay оснащені новітніми технологіями і затребуваним інтерфейсом користувача, в тому числі абсолютно нова серія HYBRID. HYBRID поєднує можливості тепловизионного прицілу і тепловизионной насадки, створюючи нове покоління тепловизионных пристроїв подвійного призначення. HYBRID як спеціальний приціл з генератором прицільної сітки, що настроюється, і вбудованим балістичним калькулятором може похвалитися дальністю теплового виявлення людини в 2600 метрів. Крім того, щільність пікселів і висока (2560×1920) роздільна здатність дисплея HYBRID дозволяють використовувати його як насадку з прицілом зі змінним збільшенням до 10х.

Серія тепловізійних насадок InfiRay MATE

infiray_nl_2023_mate_review2.jpg (32 KB)

Для тих, хто шукає знімні тепловізійні приціли для зброї – нова серія MATE у міцному водонепроникному корпусі з магнієвого сплаву забезпечує тривалу, стабільну та точну роботу у сутінках та вночі. Крім того, серія MATE оснащена OLED дисплеєм з роздільною здатністю 1024х768 і знімною панеллю управління, щоб ви змогли ідеально підігнати приціл до своєї гвинтівки.

Тепловізійні монокуляри InfiRay

Тепловізійні приціли InfiRay

Тепловізійні насадки InfiRay

Офіційний YouTube канал InfiRay Outdoor

Залиште свій коментар