toggle menu

Висококласне рішення для передачі звуку по IP мережам компанії Zycoo

8

Готове рішення Zycoo IP аудіо для малого і середнього бізнесу

Компанія Zycoo - провідний розробник пристроїв IP-телефонії та пов'язаних з ними систем, останні роки присвятив дослідженню і розробці потужних і масштабованих рішень для передачі голосу по IP (VoIP), особливо для малого та середнього бізнесу. VoIP передає голосові дані через Інтернет, на відміну від комутованої телефонної мережі загального користування, що значно знижує вартість кожного окремого виклику. Ці заощадження швидко накопичуються, що, як уже згадувалося, може бути знахідкою для малого бізнесу. У поєднанні з великим вбудованим списком функцій, що дозволяє конкурувати з найбільшими контакт-центрами, VoIP може підняти зростання малого та середнього бізнесу до непередбачених висот.

Поточна лінійка продуктів Zycoo включає в себе бізнес-системи IP-телефонії, апаратне забезпечення, систему управління хмарною телефонією і настільні IP-телефони, розроблені для середовища малого і середнього бізнесу. Компанія також пропонує безліч типів вбудованих апаратних плат для виробників оригінального дизайну (ODM), бажаючих включити ці пристрої в свої власні рішення і пропозиції щодо поширення. Що найбільш важливо, всі ці пристрої і послуги пропонуються за доступними для малих і середніх підприємств цінами. Продукти та рішення Zycoo сьогодні використовуються більш ніж в 85 країнах і регіонах по всьому світу.

Продовжуючи вдосконалювати успішну лінійку пристроїв для передачі звуку по IP-мереж, Zycoo випустила універсальну систему IP-аудіозв'язку IP Audio Solution. Цей продукт є основним програмним забезпеченням і не включає ніяких кінцевих пристроїв, таких як динамік. Їх потрібно купувати окремо.

Zycoo IP Audio Solution - це універсальна система IP-аудіозв'язку, в першу чергу заснована на технологіях SIP, потокового мультимедіа та MQTT IoT. Готове рішення забезпечує функції голосового зв'язку, внутрішнього зв'язку, IP-телефонії і IP-аудіозв'язку. SIP - це протокол, який використовується для реєстрації кінцевих точок IP-аудіо, пейджінга SIP, викликів внутрішнього зв'язку, викликів IP-телефону і т. д., в той час як потокові мультимедіа використовуються для фонового музичного мовлення, запланованого мовлення, аварійного оповіщення, автоматичного мовлення і централізованого управління всіма кінцевими пристроями IP-аудіо.

Вся архітектура рішення заснована на поєднанні програмних і апаратних компонентів. Компоненти програмного забезпечення включають IP Audio Center, IP Audio Dispatch Console, IP Audio Dispatch App. У той час як мережеві динаміки, безпечний SIP інтерком, шлюзи SIP-пейджинга і IP-телефони - все це апаратне забезпечення. Нижче подано діаграму, яка докладно описує базову архітектуру IP-аудіо рішення.

zycoo_ip_audio_solution_2021_7.jpg (115 KB)

Основні особливості та характеристики ZYCOO IP Audio Solution:

  • 4000 (макс.) SIP акаунтів
  • 500 (макс.) одночасних дзвінків
  • 500 (макс.) одночасних учасників конференції
  • 500 (макс.) SIP-пейджинг
  • 200 (макс.) плейлистів
  • Безлімітні MP3 файли
  • Безлімітні ініційовані завдання пейджинга
  • Безлімітні групи пейджинга (зони)
  • Безлімітний час запису

Диспетчерська консоль Zycoo IP аудіо

Zycoo IP Audio Dispatch Console - це багатоплатформений (Windows, MacOS і Linux) додаток, призначений для користувачів Zycoo IP Audio Solution. За допомогою IP Audio Dispatch Console користувачі диспетчеризації можуть транслювати фонову музику, виконувати SIP пейджинг в реальному часі, створювати заплановані завдання пейджинга, запускати аудіоконференції і управляти ними, ініціювати екстрену трансляцію, відстежувати стан кінцевих точок IP-аудіо та багато іншого.

Підтримується множинна диспетчеризація входу користувачів, і вони можуть працювати окремо, не заважаючи один одному. Ця функція уможливлює розподілену багатосайтову IP-аудіосистему.

Додаток Zycoo IP Audio Dispatch

Додаток IP Audio Dispatch - це простий і зручний мобільний додаток, розроблений для користувачів Zycoo IP Audio Dispatch. Додаток надає користувачам пристроїв на базі iPhone або Android мобільну альтернативу диспетчерської консолі на базі ПК.

За допомогою програми IP Audio Dispatch можна налаштувати і підтримувати фонову музику, пейджинг попередньо записаних повідомлень, екстрене мовлення і моніторинг стану кінцевих точок IP-аудіо.

Додаток IP Audio Dispatch - це корисний додаток, який ідеально підходить для випадків, коли користувачам диспетчерської служби необхідно залишити свій диспетчерський ПК або повна диспетчерська функціональність не є критичною.

Підтримувані термінали 

Network Horn Speaker SH30

Network Cabinet Speaker SW15

Network Ceiling Speaker SC15

Network Column Speaker SL50

SIP Safety Intercom IV03

SIP Paging Gateway X30

zycoo_ip_audio_solution_2021_1.jpg (10 KB)

zycoo_ip_audio_solution_2021_2.jpg (8 KB)

zycoo_ip_audio_solution_2021_3.jpg (9 KB)

 

zycoo_ip_audio_solution_2021_4.jpg (8 KB)

zycoo_ip_audio_solution_2021_5.jpg (9 KB)

zycoo_ip_audio_solution_2021_6.jpg (9 KB)

 

Залиште свій коментар