toggle menu

Огляд некерованих 24V Passive PoE комутаторів Netsodis

8

Некеровані комутатори Netsodis Passive PoE 24V призначені для побудови мереж передачі даних і харчування сумісних пристроїв. Функції некерованою комутації полегшують їх використання у випадках, коли заглиблюватися в налаштування і управління мережею немає часу і бажання

Некеровані комутатори Netsodis PS105-24V, PS109-24V, PS116-24V, PS118GF-24V, PS126GF-24V використовуються для розширення офісної або домашньої мережі: підключення та живлення точок бездротового доступу, базових Wi-Fi станцій, IP камер і IP телефонів, які підтримують стандарт Passive PoE 24V.

obzor-netsodis-poe-switch-24V-3.jpg (40 KB)

Функції портів

Все PoE порти світчей забезпечені функцією auto-MDI / MDIX, що позбавляє від необхідності турбуватися про тип використовуваного кабелю. Завдяки енергозберігаючої технології економиться до 68% електроенергії. Вони автоматично виявляють і подають живлення на сумісні пристрої, а також визначають швидкість з'єднання мережевого пристрою (10, 100, 1000 Мбіт / с) і передають живлення разом з даними по одному кабелю за стандартом живлення  Passive PoE 24V, що дозволяє розширити мережу в місцях, де немає можливості підвести електроживлення або встановити додаткові розетки.

obzor-netsodis-poe-switch-24V-2.jpg (68 KB)

Продуктивність

Неблокірующіх архітектура комутації забезпечує максимальну пропускну здатність. За недопущення перевантаження трафіку і надійну передачу даних відповідають такі функції пристроїв, як управління потоком 802.3x для повнодуплексного режиму і управління потоком зворотного тиску.

Управління

Некеровані свитчи Netsodis прості в установці і використанні. Вони не вимагають настройки і збірки. Робота пристроїв організована за принципом Plug-and-Play

Порівняльна таблиця характеристик некерованих Passive РоЕ 24V комутаторів Netsodis

obzor-netsodis-poe-switch-24V-4.jpg (370 KB)

Залиште свій коментар